ESTUDI

decorador Barcelona

LF24 és un estudi interiorisme situat al barri de Sant Gervasi, Barcelona dedicat a l’arquitectura, l’interiorisme i la decoració.

Som un equip sòlid de professionals complementat per col·laboradors externs i tècnics experts, que ens encarreguem de desenvolupar tot tipus de projecte, reformes, rehabilitacions i obra nova.

El nostre fort és el disseny i la gestió integral de projectes, és a dir, controlem tots els processos del treball, des de la idea inicial, passant pel desenvolupament fins a l’execució de l’obra. Oferim als nostres clients tots els serveis necessaris per dur a terme el procés complet, estudiem cada cas de manera diferent i ens adaptem a les necessitats i possibilitats de cada client.

Som capaços de donar resposta a les necessitats més exigents, donem sempre el millor de nosaltres per aconseguir el millor servei i fer front als dubtes i inquietuds que cada cas ens planteja.

Ens encarreguem de la reformes del seu habitatge, oficina o local comercial. En tots els processos del treball garantim completament la satisfacció del client i un alt estàndard de qualitat.

La nostra vocació i passió per la nostra professió, ens porta a investigar sobre les últimes novetats i tendències, per poder oferir als nostres clients solucions innovadores i contemporànies, desenvolupem projectes òptims i ajustats als seus requisits.

LF24 està dirigit per l’arquitecte i interiorista DANIELE ROMANELLI.

.