CUINESDisposem d’una àmplia gamma de cuines d’alta qualitat seleccionades entre les millors marques a nivell nacional i internacional.

Les nostres cuines combinen el funcional amb el disseny. Cuines modernes o clàssiques, rústiques o personalitzades a mida del seu espai, el nostre catàleg ens permet infinites combinacions pel que fa a materials i acabats.A més busquem les últimes novetats i tecnologies en electrodomèstics de cuina. Disposem d’instal·ladors professionals amb garantia oficial de les millors marques.

En > href=”/ca/estudi/”>el nostre estudi trobarà tot el necessari per realitzar una cuina de somni, personalitzada sobre la base de la necessitat de cada client gràcies a l’assessorament dels nostres experts en distribució d’espais, decoradors i als millors tècnics i professionals.

Per completar el mobiliari de cuina a més dels electrodomèstics necessitem poder escollir entre una àmplia gamma de fogons, aigüeres, aixetes, taules i cadires, radiadors i accessoris en general.

Disposem d’una infinitat de models en taulells per a la cuina, realitzades a mida.

El nostre catàleg inclou taulells de cuina de les millors marques com Silestone, Dekton, Compac, Corian, Neolith, a més de taulells elaborades a mida en materials com acer, vidre, fusta, laminats. Piques de cuina a mida o escollint entre les possibilitat del nostre vast catàleg. Aigüeres sobre taulell o sota taulell. Accessoris d’alta qualitat interiors i exteriors.

Aqui baix podeu trobar l’enllaç d’alguna de les nostres marques de cuines:

CUINES:


VARENNA

SALVARANI

BULTHAUP

OMO Barcelona

Les nostres marques de electrodomèstics:


SIEMENS

MIELE

SMEG

AEG

GAGGENAU

NEFF

WHIRLPOOL

PANDO

FEG

LIEBHERR