RESTAURANT ASSUNTA MADRE – BARCELONA – 2015/2016


Aquest Restaurant situat en una de les millors zones de Barcelona, ​​al costat de l’emblemàtica Pedrera a un pas de Passeig de Gràcia té una superfície total de 800m2 i està dividit en 2 plantes: planta baixa i soterrani. La voluntat dels clients era la de transformar el local en un restaurant que havia de complir uns estàndards molt alts.

Aquest restaurant és el quart amb el nom Assunta Madre. Els altres tres són a Roma, Milà i Londres. Els restaurants estan situats a les millors zones de les ciutats i es caracteritzen per la frescor del seu peix i marisc del Mediterrani; peix al matí i servit al restaurant la mateixa nit.

Per a una millor gestió del projecte s’ha decidit dividir els treballs en diverses fases. La primera fase i la més complexa del projecte era la rehabilitació de la sala principal i zona d’accés, a més de la construcció del cor del restaurant: la cuina.

L’estil del restaurant és el mateix que els altres locals de la cadena, es fonen fustes fosques amb maons a vista, arrambadors de fusta i terres de parquet de roure, grans bigues i pilars de fusta conformen una estructura que envolta tota la sala i li aporta una sensació acollidora i de calidesa. Els llums són tènues per proporcionar als comensals una sensació confortable en la qual poden gaudir d’un bon sopar estil italià.

El nostre estudi d’arquitectura i interiorisme va col·laborar estretament amb una de les millors fusteries de la capital italiana que es va encarregar de dur a terme tota la decoració interior de la sala principal. La zona d’accés està decorada de la mateixa manera que la sala principal, l’únic que la distingeix des de l’interior és el sòl, en aquest cas és un maó a vista col·locat en espiga vist que aquesta zona no és només l’accés al restaurant sinó que es converteix també en aparador: un gran banc d’acer exhibeix com si fossin obres d’art els fantàstics peixos i mariscs frescos que es poden degustar a l’interior. En el mateix espai trobem un gran aquari per crustacis i a un costat de forma dissimulada hem introduït un muntacàrregues per facilitar el moviment de les caixes del peix fins a les cel·les frigorífiques situades justament a sota, a la planta soterrani on s’ha col·locat també magatzems i neveres per vins i begudes.

La cuina té forma linial i des de la sala principal podem entreveure com els cuiners treballen de forma frenètica però ordenada per dur a terme la seva tasca. Si es tracta de la zona més important de tot el restaurant s’ha dotat l’espai amb els millors sistemes de cuines industrials que només marques com Mareno i Rational poden proporcionar.

Gràcies a la professionalitat dels nostres col·laboradors el nostre estudi d’arquitectura i interiorisme ha estat capaç de dur a terme tot el procés constructiu d’aquest fantàstic restaurant i hem pogut complir tots els desitjos del nostre client. Creiem fermament que serà un altre èxit no només des del punt de vista de la decoració sinó també de la restauració i empresarial.

En aquest moment ens estem dedicant a ampliar el restaurant, amb la construcció d’una sala privada d’uns 120m2.