PIS PG. JOAN DE BORBO – BARCELONA – REFORMA INTERIOR i MOBILIARI – 2016


Aquest pis situat al barri de la Barceloneta amb vista al port de Barcelona era antic, necessitava un canvi d’estil i un toc fresc i més modern. L’habitatge té una superfície d’aprox. 50m2 amb dos balcons un a cada façana de l’edifici.

La idea dels clients era reformar amb unes bones qualitats per poder llogar-lo per temporades.

No es va actuar sobre la distribució interior de l’habitatge que a causa de la forma de l’apartament no donava possibilitats a canvis. Però independentment d’aquest factor, la distribució era funcional per tant es va mantenir inalterada.

Des de la porta d’entrada s’accedeix directament al saló que es fon amb la cuina en un únic espai mirant cap a la façana principal amb vistes al port. Una paret interior serveix de suport per a la taula que actua també com a separació visual dels dos espais. Segueix el bloc del bany al qual s’accedeix des del passadís i al final del mateix trobem una àmplia habitació amb balcó cap al típic carrer del barri de la Barceloneta.

El color predominant en el pis és el blanc: parets blanques, cuina lacada blanca amb taulell i rajoles del frontal del mateix color, el bany segueix el mateix estil i l’habitació del fons té les parets i les portes dels armaris de paret també de color blanc.

Es va optar per aquest color per aportar lluminositat als espais interiors i per contrastar amb el terra massís de fusta de faig tenyida i amb el mobiliari del pis de colors foscos, negres i grisos.

La reforma d’aquest pis es va dur a terme en 4 setmanes complint plenament amb les expectatives dels nostres clients.