OFICINES RGK – PALAUET PEDRALBES – BARCELONA – 2017


Aquest palauet situat a Pedralbes (Barcelona) es va convertir en les noves oficines d’una empresa tecnològica d’origen Rus amb base a Barcelona.

Els clients van llogar aquest edifici de principi del segle passat amb la idea de convertir en un espai de treball versàtil que no complís els estàndards habituals de treball i que es convertís en la base d’operació de l’empresa, un espai a l’alçada on poder rebre als nous clients.

Els espais es van pensar per poder treballar de forma còmoda i confortable, amb una estreta relació amb el jardí i la piscina … i perquè no … poder treballar des d’una hamaca o des de la zona del jardí sota dels arbres. De la mateixa manera poder presentar-se als clients d’una manera diferent i alternativa.

L’obra va durar un parell de mesos i es va executar en diverses fases, vam començar rehabilitant les habitacions principals situades a la planta baixa i després del trasllat amb les oficines funcionant a mitges es van rehabilitar tots els altres espais de la planta baixa, planta primera i el jardí amb piscina.

A la planta baixa es van situar, l’entrada amb zona de secretària i recepció, sala de reunions, oficina dels caps i sala de relax.
L’estil existent era antiquat i no s’adaptava a les exigències dels clients, per tant vam decidir substituir el terra de parquet de color fosc per un més modern de color roure, es van pintar totes les parets de color gris visó combinant aquest color amb un blanc trencat per les motllures i sòcols de totes les estances, donant així a les estades un estil elegant, clàssic amb matisos moderns.

Ens vam decantar per aquest estil, alternant mobiliari clàssic com les butaques, sofà, butaques amb altres peces més modernes de disseny italià com ara la taula de la sala de reunions o de la hall d’entrada ambdues de Cattelan italia, els llums de la sala de reunions són de Flos i les de l’entrada de Studio Itàlia design.

Alguns mobles es van fer a mida, com solem fer molt sovint en el nostre estudi d’interiorisme i decoració, això ens permet dissenyar peces especials que s’adapten perfectament als espais. És el cas de la taula de recepció en fusta lacada amb llum led incorporada. Per completar el disseny hem escollit tres llums de la firma catalana Bover que pengen sobre aquest element.

Aquest palauet necessitava un canvi d’estil i amb accions puntuals i ben definides. Hem aportat el canvi d’estil que necessitava el client.

En LF24 treballem sempre de la mà del client, estudiant les seves necessitats i les convertim en idees, projectem espais funcionals i elegants que s’adapten al pressupost de cadascun dels nostres clients. Un altre client satisfet de la feina i del servei proporcionat pel nostre estudi.