ATIC BLAU AL C/MANILA – BARCELONA  – 2016/2017

EN FASE DE DECORACIO Y FINALITZACIO DE MOBILIARI


Aquest pis de 100m2 està situat al C / Manila de Barcelona, ​​és l’última planta d’un edifici de 8 nivells amb unes bones vista sobre la ciutat i darrere d’ella el mar a la llunyania.

L’apartament necessitava un canvi radical pel que fa a distribució. L’apartament originari estava molt fragmentat entre saló, rebedor, passadís, cuina, lavabos i habitacions. La propietària del pis volia un habitatge amb totes les comoditats per a una sola persona amb una habitació de convidats.

L’opció més funcional era dividir el pis en dues zones ben marcades, dia i nit. La zona principal es va distribuir en un únic espai amb un gran saló obert cap a la cuina. Un gran finestral de 8m proporciona llum natural. Vam decidir dedicar un cantó d’aquest espai per a crear una petita terrassa per poder estar a l’aire lliure, amb un sòl de tarima sintètica per a exterior i un test del mateix material. Triem aquest tipus de tarima, tractant-se d’un sòl molt pràctic i que no necessita manteniment.

Internament es va col·locar un sòl de roure de lama ampla per poder combinar amb parets de color blau petroli i mobiliari fet a mida, portes i sòcol de color blanc.

La cuina està lacada en blanc amb tiradors rodadits i amb un espectacular taulell i frontal de Neolith marbre Calacatta. Aquest espai està obert al saló però visualment queda separat per una columna on situem nevera, forn i microones i una taula per poder esmorzar amb cadires.

La mateixa columna serveix per marcar la zona del rebedor que queda separat amb un altre moble de prestatgeries “transparent” que serveix per delimitar l’espai i fer l’entrada al pis més progressiva.

A un costat dels mobles de la cuina hem col·locat una gran porta corredissa de vidre opac que ens marca la transició entre la zona dia i la zona més privada de la casa. El passadís en forma de L distribueix la cambra de planxa amb safareig, l’habitació de convidats i la neteja, i al final del passadís accedim a través d’una porta a la suite amb bany privat.

Les habitacions tenen un color gris visó per donar un toc més càlid a les estances més privades. Tots els mobles de la casa es van fer a mida en laca blanca, dissenyats pel nostre estudi d’interiorisme que es va encarregar de tots els aspectes d’aquesta reforma integral, des de la primera proposta conceptual al client, avantprojecte i projecte de distribució, instal·lacions, estudi de la il·luminació, execució i gestió de l’obra i direcció de la mateixa, decoració i mobiliari fins al lliurament del pis acabat.