ATIC CORALL – BLANES – 2015

Aquest petit àtic situat a Blanes a pocs metres de la platja de s’Abanell, té una superfície de només 50m2 a l’interior més 15 m2 de terrassa amb vista al mar. Abans de la reforma aquest apartament era un habitatge fragmentada, amb espais foscos i diminuts, decorats sense cap criteri. Els clients volien un apartament de platja, lluminós i amb un caràcter mediterrani.

A l’hora de decorar la nostra casa ens vénen moltíssimes idees al cap, però la principal és la intenció de convertir el nou espai a la nostra llar. Per aconseguir-intentem passar part del nostre caràcter a l’habitatge, personalitzar-la segons les nostres necessitats i els nostres gustos. Els més agosarats arrisquen en el disseny creant interiors amb colors forts i combinacions atrevides, i els més tradicionals es decanten per mobles clàssics i una distribució funcional.

Com imagines la llar ideal? Si ets un d’aquests que busca sobretot pau i tranquil·litat al creuar el llindar de casa aquest àtic té totes les comoditats necessàries per a relaxar-se i gaudir escoltant el so del mar i el refilo de les orenetes volant. Sabies que el blanc aporta a les estades brillantor, llum i genera sensació d’amplitud? El blanc és també ideal per crear ambients harmoniosos.

Al nostre estudi d’interiorisme i decoració hem creat un únic espai obert per al saló i la cuina-menjador. El paviment és l’encarregat de diferenciar els ambients i el marbre blanc dóna pas a un terra de fusta de roure rústic a la zona d’estar. El enrajolat blanc del frontal de la cuina passa a ser gris al saló.

Per aquest àtic a Blanes (Girona), els nostres interioristes es van decantar per una decoració basada en el blanc. Un color molt apropiat per a tot tipus d’interiors ja que gràcies a la seva versatilitat encaixa a la perfecció amb qualsevol estil decoratiu i amb gairebé tots els colors. A la cuina ha estat combinat amb la fusta i les tonalitats neutres, aconseguint així una estada càlida.

El paviment blanc continua fora de la zona de cuina, es fa llarg i arriba fins a la sortida a la terrassa. A la seva dreta la fusta marca el límit de l’espai dedicat a l’oci a l’interior. La paret del fons s’ha pintat de blanc, aconseguint així que la llum que entra per les finestres flueixi per totes les nits i il·lumini tant la cuina i el saló com el vestíbul de l’apartament.

Seguim el camí de marbre blanc i vam arribar a un sorprenent espai exterior. Una coberta de canyís protegirà del sol als habitants d’aquesta terrassa permetent gaudir sense contratemps de les meravelloses vistes sobre el mar i les casetes blanques. La coberta en tons naturals casa a la perfecció amb les parets blanques, i les rajoles vermelloses del paviment aporten un toc rústic dins d’aquesta renovada decoració mediterrània.

A l’altre costat de la terrassa el mobiliari de fusta ha estat l’escollit per completar la decoració d’aquest oasi i al final del seient de fusta s’ha creat una senzilla jardinera perquè el component verd avivi la decoració de l’exterior. Una porta oberta ens convida a tornar dins de l’habitatge …

Per si mateixos, els colors clars aconsegueixen realçar la llum, tant natural com artificial i es converteixen en instruments molt útils en estades petites. Al dormitori es continua utilitzant el mateix color blanc que crea un espai agradable combinant amb el parquet de roure. Els llums al costat del capçal del llit són un disseny recurrent en els nostres projectes, estan dissenyades pel nostre estudi de decoració com si fossin escultures i la manera en què s’han utilitzat els cables negres aporten un toc dinàmic i divertit al dormitori.

L’altre dels dormitoris és molt més homogeni que l’anterior. Íntegrament blanca, aquesta habitació ens transmet calma i serenitat. La fusta ha estat utilitzada en el capçal i les tauletes a banda i banda del llit aportant d’aquesta manera el toc casolà, sense restar gens ni mica al disseny.

Les cambres de bany de color blanc solen ser, sovint, estades fredes i asèptiques. Volent crear una sensació d’higiene màxima hi ha vegades en què es descuida el seu disseny i es converteixen en espais poc acollidors. Com podeu comprovar no és aquest el cas, en aquest bany des dels enrajolats fins als detalls sota i sobre del rentamans creen una estada simplement bonica.

PUBLICAT A HOMIFY:

LA CALIDA DECORACION DE UN ATICO EN BLANCO