PIS MODERN SANTA PERONELLA – BARCELONA – 2018/2019


Aquest pis situat a la zona de Sant Gervasi de Barcelona, ​​té una superfície de 120m2 més una petita terrassa coberta d’uns 10m2 que dóna a una plaça amb arbres.

Els propietaris de l’habitatge tenien la necessitat de modernitzar el pis i el més important de tot era estudiar una nova distribució que permetés dividir l’espai nit en 4 dormitoris i 3 banys.

La família de 5 components necessitava una habitació de matrimoni tipus suite amb bany privat i altres 3 habitacions individuals per a cada un dels fills amb 2 banys complets.

L’habitatge va necessitar un gran canvi a nivell de distribució.

Anteriorment a la reforma es perdia molt espai entre rebedor i passadís, la cuina estava aïllada a un costat del passadís sense gairebé llum natural i la zona d’estar tenia accés directe a la terrassa i distribuïa un passadís cap a les habitacions i zona nit.

Per poder aprofitar al màxim els espais de la zona dia es va decidir crear un petit rebedor que pot tancar-se amb una porta corredissa alta fins al sostre. La porta corredissa separa el rebedor i l’accés a la zona d’estar i la cuina.

Les parets de la cuina es van enderrocar i es va obrir completament a la zona d’estar amb uns finestrals envidrats de ferro tipus industrial que permeten ampliar visualment els espais de la sala d’estar i posar en comunicació la cuina amb la resta de l’habitatge aportant llum natural i connectant la zona de la cuina amb la zona del menjador. Els mobles de la cuina són de laca blanca i els taulells de Silestone tipus estatuari acabat mat. El terra és de rajoles tipus hidràuliques amb motius florals.

Davant del finestral, a continuació del mateix i fabricat en el mateix material, hem construït un banc de xapa metàl·lica que serveix de seient per a una taula rectangular de fabricació artesanal i completada per unes cadires de diferents colors i una llums tipus campana alineades sobre de la taula.

Tots els mobles de la casa, estan fets a mida en laca blanca amb tiradors rodadits. El rebedor i el passadís de distribució tenen uns armaris per a emmagatzematge general i unes taquilles per a cadascún dels membres de la família, molt còmodes perquè cada membre de la família pugui tenir els seus objectes personals ordenats en l’entrada de l’habitatge.

A la sala d’estar s’ha dissenyat un moble suspès amb forma de L per al televisor que acaba amb un petit escriptori lateral que serveix per poder albergar una petita zona de treball amb ordinador.

Els clients tenien clar des d’un principi que volien donar al pis un aire industrial però modern i elegant. La decisió de col·locar un sòl en micro-ciment en la majoria del pis li dóna un aire més modern i el to gris li confereix elegància. El mateix sòl segueix en els banys, on es va decidir seguir amb el mateix material també a les parets però amb un to més clar tipus gris perla, per contrastar amb els elements horitzontals.

L’habitació suite es va dotar d’un gran armari encastat amb portes corredisses i un tocador davant del bany privat.

Les habitacions dels fills en canvi es van moblar amb un mobiliari juvenil també dissenyat a mida i que juga amb tons blancs i fusta de roure. Cada dormitori consta d’armaris, escriptori amb calaixos, prestatges i llit amb calaixera sota per a emmagatzematge.

Cada dormitori s’ha dotat amb un ventilador a sostre pel fet que els propietaris volien aire acondicionat sols a la sala d’estar i cuina.

Les portes blanques amb línies verticals i les parets del mateix color aporten lluminositat a un pis que no té tanta llum natural i contrasta a la perfecció amb el sòl en to gris ciment.

El nostre estudi d’interiorisme va dur a terme aquesta reforma integral des de les fase de projecte fins al lliurament de claus en aproximadament 4 mesos de treball, passant per tot el procés constructiu i una acurada selecció dels materials, instal·lacions, il·luminació, mobiliari fet a mida i decoració.