APARTAMENT GRAN VIA CARLES III – BARCELONA – 2015


Aquest habitatge ubicat a Gran Via Carles III al barri de Pedralbes de Barcelona, ​​té una superfície de 170m2 i els amos volien una reforma integral d’acord als seus gustos i necessitats. El pis abans de la rehabilitació tenia l’aspecte original dels anys 70 amb una distribució fragmentada i poc interessant.

El nostre estudi d’interiorisme des del principi va coincidir amb els clients que l’habitatge necessitava ser oberta en diversos punts donant més importància a la zona d’estar ia l’habitació principal.

Els clients volien un pis amb estil modern amb un gran saló, una habitació tipus suite i dos vestidors, un per al senyor que fos alhora vestidor i despatx amb una combinació de dues tonalitats en visó per donar-li un toc més masculí, i un altre per la senyora amb tocador i un bany amb accés directe i de color blanc per donar-li un toc més romàntic i net. El saló té aproximadament uns 60m2 i té una forma allargada, en un costat trobem la zona sofà amb televisor i en l’altre extrem hem col·locat una gran llibreria feta a mida de cap a cap on trobem la taula i la zona de lectura. Els terres són de fusta de roure tenyit gris en format taula ampla que combina perfectament amb la paleta de colors utilitzada a tota la casa. Es van triar cortines venecianes de color blanc amb franges negres. Les parets són de color visó amb sòcols motllurats de color blanc.

Tots els mobles de l’habitatge van ser dibuixats per l’estudi amb un estil modern però senzill amb línies rectes, lacats i amb la combinació de 3 colors (visó clar, visó fosc i blanc). Els mobles estan fets a mida per adaptar-se perfectament als espais i necessitats dels clients.

La cuina és completament blanca, mobles lacats blancs, taulell de Dekton blanca amb pica sota taulell blanca també. Tot és de color blanc a excepció del terra de parquet i de les parets que mantenen el color visó utilitzat en totes les estances de l’habitatge.

Els banys segueixen la mateixa línia que la cuina, mobles a mida blancs, amb pica sota encimera blanca i taulells a Silestone blanc. Com revestiment de sòl i paret es van triar unes rajoles en format 60 × 30 de color blanc combinades amb les mateixes de color gris fosc, respectant la mateixa paleta de colors com a la resta d’estances.

Per a la il·luminació de tota la casa es van utilitzar focus encastats en els sostres, combinats amb fossajats amb leds al’habitació, vestidors, banys i passadís. Al saló es van utilitzar focus i fossejat a més de focus blancs de superfície, aplics de paret i tres làmapades de Tom Dixon per a la zona de la taula. La il·luminació es complementa amb llums de sobretaula de Foscarini, Vibia i Artemide.

Tot l’habitatge està dotada de calefacció i aire condicionat per conducte dividit en dues zones (zona dia i zona nit) independents.

La terrassa es va revestir amb una tarima de ecomadera tecnològica per exteriors. El nostre despatx va completar la terrassa dissenyant i triant uns testos en fibra de ciment de color negre i gràcies al nostre servei de jardineria es van plantar diversos tipus d’espècies de plantes que no necessitessin moltes cures per part dels clients, com romaní, espígol, farigola, , Eugenia Newport, Dracaena Indivisa i Dimorfoteca blanca.

El nostre despatx LF24 es va encarregar des de l’avantprojecte fins a la mudança d’aquesta rehabilitació general, proporcionant als clients tots els serveis necessaris per dur a terme aquest projecte claus en mà.

PUBLICAT A HOMIFY:

COMEDORES PARA CELEBRACIONES CON ESTILO